top of page
Søg
  • Forfatters billedeDorte Olivarius Koustrup

At nære og være den du er

Opdateret: 15. mar. 2022

2022 er året, hvor jeg vil tage en pause fra selvudvikling og have mere fokus på at nære og være; være den jeg er, uden at lede efter en bedre version af mig selv. “What if nothing about you need to be changed” ~ Kelly Wilson Når vi – ud fra de bedste intentioner – er i en selvudviklingsproces, kan vi måske også få en opfattelse af, at vi ikke er gode nok, som vi er. At vi bør være bedre. En bedre version af os selv. Men hvad nu, hvis vi slet ikke behøver at ændre noget? Hvis vi er gode nok som dem, vi er... Jeg tænker, at vi alle et eller andet sted længes efter at finde ind til den, vi er. Ind til den ro, der opstår, når vi er vores sande natur. Når vi agerer indefra og ud og ikke udefra og ind. Når vi er hjemme i sikker favn i stedet for at være hjemløse. I processen med at finde hjem sker der både en afvikling og en udvikling og dermed også en masse selvudvikling. Her er min erfaring, at det ind imellem er vigtigt at stoppe op og tage pauser. At huske på, at vi er gode nok, som vi er. At vi ikke har behov for at ændre os. Og såfremt vi har, ja, så kommer ændringen som oftest først, når vi lærer at holde af os selv, præcis som vi er. Når vi indser, at vi allerede er elsket. Jeg har f.eks. i mange år været lidt bange for at komme til at fylde for meget og har oplevet, at jeg derved faktisk kom til at fylde mere. Hvorimod jeg oplever at fylde mindre, når jeg rummer hende, der er bange for at fylde, når jeg tillader hende at være den, hun er. Når jeg ikke stiller noget krav til hende om, at hun skal være stille og tilbageholdende. Mon det giver mening? 2022 er derfor året, hvor jeg vil have fokus på at nære og nyde livet. Tage en pause fra selvudviklingen (som naturligt er kommet forbindelse med den bog ”Sig mig, er det din onkel, der er død?”, jeg har skrevet i 2021), og tillade mig ikke at lede efter en bedre version af mig selv men tillade mig at være den, jeg er. Hvis du kunne have lyst til at følge trop, men har svært ved at tro på, at du er god nok, som du er, kan det muligvis hjælpe dig at lytte til meditationen ”Altid allerede elsket” Yderligere vil jeg anbefale dig at lave en ”hvad-nærer-mig-liste”, hvor du frit nedskriver alle de ting, der nærer dig og giver dig energi. Lav så en kærlig aftale med dig selv om at lave én eller to ting fra den liste i løbet af den næste uge. Jeg elsker bl.a. at vinterbade, at være i naturen og drikke kaffe med mine veninder, men var kommet lidt fra det i 2021. Derfor er min aftale med mig selv, at jeg én gang ugentligt skal lave én kaffeaftale. Desuden være mere i naturen samt vinterbade oftere, samt i det hele taget høre mere glad musik. Hvordan mon du kan tænke dig at nære dig selv lidt mere i 2022? Hvis du har svært ved at nære dig selv eller få lavet en ”hvad-nærer-mig-liste” kan du eventuelt deltage i kursusrækken ”Awakening Joy”, hvor du over ti uger kultiverer at fremfinde den indre glæde. Her lærer du bl.a. at træne og styrke glæden i dig og dit liv. Du lærer at dvæle ved de skønne og berigende øjeblikke i livet og finde glæden og begejstringen i dit inderste, således at der dannes nye positive neurale netværk i hjernen. Du kan læse mere om kurset her: https://da.mindthebusymind.dk/awakening-joy

Kommende arrangementer

Awakening Joy - mere glæde, færre bekymringer” starter torsdag den 31. marts, 2022, fra 17:00-19:00 Tidligere kursister siger: "Kurset føles selvkærligt - som en gave til mig selv" "November måned plejer at være en svær måned for mig at komme igennem, men i år har jeg været glad i november takket være kurset" "Dejlig atmosfære og kompetente undervisere, som er meget omsorgsfulde og udstråler den venlighed, de taler om" Du kan læse mere om kurset her: https://da.mindthebusymind.dk/awakening-joy


..............................................................................................................................................................


James Baraz i København Awakening Joy workshop, Lørdag og søndag den 20-21. august, 2022 Til august kommer selveste Mr. Awakening Joy, James Baraz, til København. Du kan læse mere om James og hans Awakening Joy workshop her: https://da.mindthebusymind.dk/james-baraz


..............................................................................................................................................................


Gave til dig Altid Allerede Elsket
62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page