top of page
Søg
  • Forfatters billedeDorte Olivarius Koustrup

At vække glæden i 2024

MERE GLÆDE OG FÆRRE BEKYMRINGER - en gave til dig selv?
Måske kender du til, at usikkerhed og tvivl kan fylde for meget, at du kan hænge fast i bekymringstanker, og at de positive situationer og følelser i hverdagen fylder for lidt?


"Awakening Joy - Mere glæde  og Færre bekymringer" er en hjælp til at kunne leve livet med større lethed og glæde og få det bedste ud af livet.


 Forløbet starter torsdag den 22. februar og løber over otte torsdage.


På dette kursusforløb lærer du at styrke glæden i dit liv, at nære følelser som ro, velvære, taknemmelighed og venlighed - med dig selv og andre.


”At vække glæden” er ikke et ”feel good” kursus, men et feel everything” kursus. Du vil øge din evne til at være på udkig efter de gode oplevelser og behagelige øjeblikke omkring dig. Du vil også få erfaring med bedre at kunne rumme udfordrende følelser og situationer, så de ikke overvælder dig.


Mere glæde og færre bekymringer er et kursusforløb, som er baseret på James Baraz’ ”Awakening Joy – 10 steps to happiness”, som tusindvis har deltaget i siden 2003. Kurset bygger også på viden indenfor neuroscience og hjernens plasticitet, blandt andet ”hvad du praktiserer forstærkes”. Du vil få redskaber til at skabe nye neurale netværk, der kan styrke din evne til at få mere glæde i dit liv.


Kurset er erfaringsbaseret og opbygget med korte oplæg, øvelser, refleksion, meditationer, gruppedialoger og let hjemmearbejde.


Tid: 8 torsdage kl. 17.00 – 19.00

(Datoer 22/2, 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 4/4, 11/4 og 18/4)


Sted:  Shakti House, Ruthsvej 6, 2900 Hellerup – tæt på stationen.


Pris: kr. 4.650,- inklusiv undervisningsmateriale og guidede meditationer.                  


Undervisere er Anita Abel Hansen og Dorte Olivarius KoustrupMange glade julehilsener og et godt nytår fra


Anita og Dorte


Ps. Nedenfor finder du podcasten Floras Fabuleringer, hvor Flora interviewer Dorte om glæde og nogle af de trin, som du vil opleve på kurset
38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page