top of page
Søg
  • Forfatters billedeDorte Olivarius Koustrup

Sig mig, er det din onkel, der er død? ...flugten, der øger frygten

Fredag den 12. august udgives min bog "Sig mig, er det din onkel der er død? - flugten, der øger frygten" Derfor afholder jeg en bogreception på Strandvænget 15, 2100 København Ø fra kl. 16-19, hvor det vil være dejligt at se dig! (Gi' gerne lyd, hvis du kommer) Nedenfor følger først forlagets bagsidetekst til bogen. Herefter en udtalelse om bogen af Jesper Dahlgaard, docent og forskningsleder, VIA University College, og lektor, Aarhus Universitet. Der er selvfølgelig også - som altid - en meditation til dig nederst på siden. God fornøjelse. Sommerknus fra Dorte ............................................................................................................. Bagsideteksten ”Da jeg var 15 år, mistede jeg først min søster. Hun begik selvmord. Godt to måneder senere mistede jeg min far. Også til selvmord”. Jeg taler – som vanligt - med 110 kilometer i timen. Jeg lukker øjnene og fortsætter. Kroppen ryster, som når jeg har badet for længe i havet om vinteren. ”Det pudsige er, at jeg bagefter ufortrødent fortsatte livet i fuldt gear, som om intet var hændt. Jeg flygtede fra smerten. Flygtede ind i at have det sjovt og være social. For at glemme. Men jeg kan ikke flygte længere!” Flugten fra det, der gør ondt, præger Dorte Olivarius Koustrups liv, indtil hun endelig favner smerten og tabet. I denne bog følger vi hendes rejse gennem selvkritik og uro til lethed og selvaccept, når hun via mindfulness og self-compassion deler ud og inspirerer til, hvordan man tæmmer frygten og vækker den indre glæde, mens man går mod håbet og lyset. Tag med på en rejse fra den dybeste frygt til healing, styrke og kærlighed. ...................................................................................... Udtalelse af Jesper Dahlgaard “Det er en bog, jeg mærker, og hvor jeg gennem de mange detaljerede situationer med anvendelse af selvmedfølelse midt i hverdagens og livets udfordringer oplever på egen krop, hvordan selv-medfølelsen stråler og blødgør kroppen indefra, bringer accept og mere lethed til livet. Det er en bog for alle, som gerne vil erfare, hvor helende det er at invitere selvmedfølelsen indenfor, eller som bare ønsker mere venlighed, glæde og lethed i livet.”

Gave Som altid finder du også en gave nedenfor. I denne måned er det en kropsscanning, som du med fordel kan lytte til dagligt i perioder, hvor du føler dig presset, har tankemylder og for meget om ørerne. I programmet Mindfulness Baseret Stress Reduktion lytter deltagerne til denne hver dag i de første 14 dage. Du kan også vælge at lytte til den om natten, hvis du ikke kan sove. Jeg ønsker dig en rigtig dejlig måned. Mange kærlige sommerknus fra Dorte
Kommende arrangementer:

James Baraz i Danmark den 20.-21. august

Lørdag og søndag den 20.-21. august får Mind the Busy Mind og Copenhagen Insight Meditation besøg af James Baraz. Du kan læse mere om James besøg og tilmelde dig hans Awakening Joy workshop, som afholdes i Lyngby, her. Der er pt. tre pladser tilbage og herefter mulighed for at komme på ventelisteMeditations- og studiegruppe; At vække den indre glæde - opstart onsdag den 7. september og 9 måneder frem

Vi mødes en gang i måneden, mediterer sammen og gennemgår bogen "Awakening Joy". Jeg kommer med en inspirationssnak hver gang, og vi deler vores erfaringer sammen. Du kan læse mere her Specialpris kr. 1495,- for privatpersoner kr. 1869,- for virksomheder Hvornår: første onsdag hver måned fra 9:30-11:00 Tilmelding: Dorte@mindthebusymind.dk


Gave til dig Kropsscanning56 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page