top of page
2022-09-01 22.19.49.jpg

Måske oplever du, at tankerne ofte tager overhånd; at bekymringstanker, hvad-nu-hvis tanker, hvad-tænker-andre-om-mig, eller andre forstyrrende tanker ofte er på besøg. Måske er du stresset, føler dig utilstrækkelig og er hård ved dig selv?

Individuelle samtaler i at omfavne hele pakken hjælper dig med:

 1. at finde ro og få et bedre forhold til dig selv og dine negative tanker
   

 2. troen på, at du er god nok præcis, som du er
   

 3. at reducere stress
   

 4. at opbygge en meditations-og self-compassion praksis
   

Samtaler afholdes på Østerbro samt online.

Individuel session
60 minutter:    DKK.   850,-

Udtalelse fra en "1-til-1" deltager:

"Da jeg var nede i det mørkeste kemo-hul kom Dortes beroligende og tillidsfulde ord og stemme og træk mig op igen. Jeg glædede mig altid til mine møder med Dorte, fordi hun kunne noget helt specielt. Hun talte mig altid tryg, varm og fuld af tro på, at det hele nok skulle gå. Jeg er dig evigt taknemmelig for alle vores samtaler og meditationer igennem hele mit kræftforløb. TAK Dorte"

~ Linda, 50 år

"Dorte er et varmt og uhøjtideligt menneske, som har en evne til at gøre meditation ukompliceret og meget lige til. Jeg har i rigtigt mange år lidt af angst og har gennem et forløb med Dorte fået yderligere selvindsigt. Jeg har via meditationer med Dorte fået indsigt i, hvordan jeg kan håndtere tanker, der fylder for meget, lært at være mere til stede i nuet og at finde mere ro" ~ Kvinde 43 år

Individuelle samtaler

- træning i self-compassion, mindfulness og i at vække glæden i livet

Individuelle forløb i Awakening Joy og Self-compassion

"Awakening Joy" - at vække glæden i livet
samt individuelle sessioner i at vække glæden

Gennem 10 uger vil du blive guidet individuelt gennem "The Awakening Joy Programme" komponeret af James Baraz, meditationslærer og medstifter af Spirit Rock Meditation Center i Californien. 

Mindful self-compassion/selvomsorg

Gennem 8 - 9 uger vil du blive guided individuelt gennem hovedelementerne i det forskningsbaserede "Mindful Self-Compassion" program udarbejdet af Kristin Neff and Chris Germer (pionerer indenfor forskning i self-compassion). Du kan finde Kristin Neffs forsknings-puplikationer her: https://self-compassion.org/the-research/)

bottom of page