top of page

Start: Fredag den 12. April, 2024

fra 10:00-12:00

DAGSHOLD

6-ugers self-compassion forløb 

2022-08-14 22.34_edited.jpg

 6-ugers forløbet Glæde og Mindful Self-Compassion tager udgangspunkt i det empirisk understøttede 8-ugers MSC-program designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandsdygtighed og robusthed. Yderligere vil flere aspekter fra James Baraz anerkendte program Awakening Joy også blive inddraget.

Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård ved dig selv (måske endda behandle dig selv lige så venligt, som du behandler en god ven), finde mere ro og træne glæde, så er dette kursus noget for dig. Der arbejdes undervejs løbende med at opdyrke glæde, ro og robusthed samt at få et andet og mere konstruktivt forhold til tanker.

For at finde glæde, ro og velvære i livet er det vigtigt, at vi både lærer at møde os selv omsorgsfuldt, når vi står i en udfordrende situation samt lærer at opdage og tage glæden ind.  Det er sådan, at positive og behagelige oplevelser ikke automatisk registreres i hjernen. De skal trænes. Hvorimod negative oplevelser og kritiske tanker let sætter sig fast og registreres i hjernen. Vi har således fokus på at bygge nye neurale netværk af velvære i hjernen - både ved hjælp af at mødes os selv venligt og ved at træne glæde og taknemmelighed.

Forskning viser, at Mindful Self-Compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssig velvære, mindre angst, depression og stress. Du får i løbet af 6 uger muligheden for at få et godt indblik i MSC forløbet. 

Dorte O. Koustrup er bl.a. Mindful Self-Compassion (MSC) lærer og uddannet hos Center for Mindful Self-Compassion i San Diego, Californien, samt certificeret i at undervise i Awakening Joy. Du kan læse mere om Dorte her

Emner -uge for uge: 
 

  1.  At opdage Mindful Self-Compassion

  2.  At praktisere mindfulness

  3. At praktisere kærlig venlighed (Loving Kindness)

  4. At opdage din indre støttende stemme 

  5. At møde svære følelser

  6. At favne dit liv - glæde og taknemmelighed. 

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring

Datoer:

Fredage fra 10:00-12:00 - bemærk en onsdag pga. Himmelfarts ferien

- Fredag  12/4 

- Fredag  26/4

Onsdag  8/5  (pga. Kr. Himmelfart)

  - Fredag  24/5 

- Fredag  7/6 

- Fredag  21/6

 

STED:

Strandvænget 15, 2100

Pris:

DKK 2.645,- 

(Moms pålægges, hvis du tilmelder dig gennem en virksomhed)

​Er du i tvivl om, hvorvidt et 6 ugers kursus er det rette for dig, så send en mail til Dorte på dorte@mindthebusymind.dk

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående skema eller sende en e-mail til Dorte@mindthebusymind.dk 

Register for 6- weeks course:
self-compassion and Joy

Thanks for joining the course!

bottom of page