Start: Onsdag den 9. November, 2022

fra 17:00-19:00

Efterårsforløb: 6-ugers online Glæde og Mindful self-compassion

2022-08-14 22.34_edited.jpg

Efterårsforløbet: 6-ugers Glæde og Mindful Self-Compassion tager udgangspunkt i det empirisk understøttede 8-ugers MSC-program designet til at øge evnen til at møde dig selv omsorgsfuldt i udfordrende situationer samt styrke din modstandsdygtighed og robusthed. Yderligere vil flere aspekter fra James Baraz anerkendte program Awakening Joy også blive inddraget.

Så hvis du gerne vil lære at være mindre hård mod dig selv (måske endda behandle dig selv lige så venligt, som du behandler en kær ven), finde mere ro, træne glæde og taknemmelighed for at opdyrke en robusthed samt få et andet forhold til dine tanker, er dette kursus måske noget for dig...

For at finde glæde, ro og velvære i livet er det vigtigt, at vi både lærer at møde os selv omsorgsfuldt, når vi står i en udfordrende situation samt lærer at opdage og tage glæden ind.  Det er sådan, at positive og behagelige oplevelser ikke automatisk registreres i hjernen. De skal trænes. Hvorimod negative oplevelser og kritiske tanker let sætter sig fast og registreres i hjernen. Vi har således fokus på at bygge nye neurale netværk af velvære i hjernen - både ved hjælp af at mødes os selv venligt og ved at træne glæde og taknemmelighed.

Forskning viser, at Mindful Self-Compassion er stærkt forbundet med følelsesmæssig velvære, mindre angst, depression og stress. Du får i løbet af 6 uger muligheden for at få et godt indblik i MSC forløbet. 

Dorte O. Koustrup er bl.a. Mindful Self-Compassion (MSC) lærer og uddannet hos Center for Mindful Self-Compassion i San Diego, Californien, samt certificeret i at undervise i Awakening Joy. Du kan læse mere om Dorte her

Målgruppe: 

Kurset er for alle uanset erfaring


Kurset består af 12 timer fordelt på 6 sessioner á 2 timer pr. gang 

Datoer:

Onsdage fra 17:00-19:00

Start: 9. november, Slut:  14. december

Hvordan:

Undervisningen foregår via platformen zoom. Du modtager et link til kurset inden opstart

Pris:

​Nu kun: DKK 1,995,-

Er du i tvivl om, hvorvidt et 6 ugers kursus er det rette for dig, så send en mail til Dorte (dorte@mindthebusymind.dk). 

Du kan læse mere om hele MSC forløbet her

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående skema

Tilmelding 6-ugers Glæde og self-compassion, online

Tak for din tilmelding