top of page

Kursusstart: 22. februar 2024, kl. 17:00


Awakening Joy
Mere glæde, færre bekymringer
- 8 ugers Mindfulness & Compassion forløb

2021-07-23 16.40.58.jpg

Savner du glæden i hverdagen, og kan tanker og bekymringer fylde for meget?

Så er dette kursus for dig!

Kurset er baseret på James Barazs undervisning "Awakening Joy - 10  Steps to Happiness", som tusindvis har deltaget i siden 2003. 

Hvad indeholder kurset ?

Via mindfulness lærer du at kultivere glæde, taknemmelighed, ro, venlighed (overfor dig selv og andre) samt velvære og tilfredshed med livet. 

Måske oplever du, at uro, usikkerhed, tvivl og meningsløshed kan fylde for meget. Gennem kurset vil du øge mængden af positive følelser og tanker. 

"At vække glæden" er ikke et “feel good” kursus, men et "feel everything” kursus. Du vil øge din evne til at være på udkig efter de gode oplevelser og behagelige øjeblikke omkring dig. Yderligere vil du arbejde med at sætte kraftfulde intentioner, praktisere taknemmelighed og glæde. Du vil lære at møde dig selv venligt og støttende - og andre omkring dig. Gennem kurset får du også erfaring med at rumme udfordrende følelser og situationer i livet. Det vil gøre en forskel i din hverdag fremover!

Grundlæggende lærer du at træne og styrke glæden i dig og dit liv. Du lærer at dvæle ved de skønne og berigende øjeblikke i livet og finde glæden og begejstringen i dit inderste, således at der dannes nye positive neurale netværk af glæde i hjernen.

Kurset er baseret på “what you practice grows stronger”, samt viden omkring hjernen og plasticitet fra neuroscience. Psykolog og forsker inden for neuroscience Rick Hanson forklarer  “positive oplevelser er som teflon for hjernen, og negative oplevelser som velcro”.  Det betyder, at vi aktivt må tage ansvar for at få de positive følelser og tanker til at fylde. For at positive oplevelser bliver registreret i hjernen, har vi brug for at træne 1) bevidstheden for at se og bemærke oplevelserne, og 2) at dvæle/koncentrere vores opmærksomhed på de behagelige oplevelser, således at nye neurale netværk af velvære dannes i hjernen.


Genetisk er vi gearet til at være på udkig efter farerne omkring os, som aktiverer bekymringer og utryghed.  På dette kursus hjælper vi hjernen i at være på udkig efter de gode øjeblikke i livet, og lader de positive følelser fylde - ala at se glasset som halvt fyldt istedet for halvt tomt.

Programmet og datoer - uge for uge:

  1. Glæde og intentionssætning

  2. Mindfulness og glæde

  3. Taknemmelighed og glæde

  4.  Self-compassion i udfordrende situationer

  5. Integritet og glæde

  6. At lære at holde af og anerkende os selv

  7. Relationer med andre (inkl. tilgivelse)

  8.  Compassion og glæde

 

Praktiske informationer:

TID

8 torsdage fra kl. 17:00-19:00

 

Datoer:

Torsdag   22/2

Torsdag    29/2

Torsdag      7/3

  Torsdag      14/3

  Torsdag      21/3

 Torsdag      4/4

Torsdag     11/4

 Torsdag     18/4

Hvor:

Shakti House
Ruthsvej 6, kl. sal.
2900 Hellerup

Pris

DKK: 4.650,- inklusiv undervisningsmateriale.
Nedsat pris til studerende, pensionister og ledige. Ved behov kan der aftales at betale i rater

Målgruppe:
Kurset er for alle, der har lyst til at få mere glæde i livet; for dig, der gerne vil leve et liv med mere livsglæde, ro, styrke og robusthed og måske endda lære at se glasset som halvfyldt i stedet for halvt tomt...

Undervisere:

Du kan læse mere om Anita og Dorte ved at flytte musen hen over deres navne:

Anita Abel Hansen

Dorte Olivarius Koustrup

Anita sort hvid.jpg
2022-09-01 22.19.49.jpg
Udklip af logo fra facebook.PNG

Hvad tidligere kursister har sagt:

"November måned plejer at være en svær måned for mig at komme igennem, men i år har jeg været glad i november takket været kurset"

"Kurset føles selvkærligt - som en gave til mig selv"

"Dejlig atmosfære og kompetente undervisere, som er meget omsorgsfulde og udstråler den venlighed, de taler om"

.................................................................

 

Kurset udbydes som et gruppe-forløb, men også som individuelle sessioner, hvis du er mere til dette. Kontakt Dorte på Dorte@mindthebusymind.dk. Priser finder du her

  

Link to Dorte's Awakening Joy teacher certification:

https://awakeningjoy.info/traineeCertified.php

bottom of page