Sig mig, er det din onkel der er død

kan nu erhverves...

Du kan læse mere om bogen nedenfor..

billede af omslaget_Skærmbillede 2022-07-04 150655.png

Fredag den 12. blev der åbnet op for salget af "Sig mig, er det din onkel, der er død?

Du kan købe bogen her: 

https://skriveforlaget.dk/bog/sig-mig-er-det-din-onkel-der-er-doed/

 

Mange kærlige sommerhilsner fra Dorte

............................................

Testimonials
Hvad siger andre om bogen

 

“Det er en bog, jeg mærker, og hvor jeg gennem de mange detaljerede situationer med anvendelse af selvmedfølelse midt i hverdagens og livets udfordringer oplever på egen krop, hvordan selv-medfølelsen stråler og blødgør kroppen indefra, bringer accept og mere lethed til livet. Det er en bog for alle, som gerne vil erfare, hvor helende det er at invitere selvmedfølelsen indenfor, eller som bare ønsker mere venlighed, glæde og lethed i livet.”

~ Jesper Dahlgaard, docent og forskningsleder, VIA University College, og lektor, Aarhus Universitet!

 

Det er en meget fin bog – med værdi for alle – der ikke ‘bare’ handler om at miste en far og en søster – men om at have det svært i livet, og hvordan man kan arbejde for at have det lettere med det svære. Det er virkeligt godt det med at veksle mellem selvbiografi og selvhjælpsbog – det kan noget. Sat sammen, som du gør det, gør det relevant, og man kan se anvendelse. Man kan mærke, du har noget på spil og vil noget.”

~ Marianne Dahl, Managing Director og partner hos Boston Consulting Group (BCG)

Jeg vender åndeløst den sidste side i bogen, og mit hjerte bliver stille. Sikke en vidunderlig læseoplevelse. Du har taget mig fra den dybeste smerte til lyset, helingen og kærlighedens favntag. Jeg har grædt og smilet med dig, følt livskraften og mildheden strømme mellem ordene og under linjerne. Jeg har genkendt kærlighedens og nærværets kraft, oplevet, hvordan du giver det ordløse stemme – og blidt viser den lysende vej gennem frygten og smerten. Din sårbarhed og gennemsigtighed har ladet mig genkende min egen menneskelighed, så den er blevet favnet i en endnu større ømhed.”

~ Eva Andrea Ditlefsen, forfatter og foredragsholder

....................................

 

Pressetekst

Billede_pressetekst.png

Kontakt Signe Borup på signe@skriveforlaget.dk eller på telefon 86 51 19 00 for interview eller anmeldereksemplar