• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mind the Busy Mind by Dorte Olivarius Koustrup I E-mail: dorte@mindthebusymind.dk  I  Phone: 29 28 77 50

Address:  Strandvænget 15, 2100 København Ø, Denmark

  Dorte

Dorte Olivarius Koustrup er 46 år, mor til tre og uddannet som Mindfulness Baseret Stress Reduktions (MBSR) lærer fra Aarhus Universitet i Danmark og University of Massachusetts, USA, og har udbudt mindfulness- og meditationskurser, workshops og samtaler siden foråret 2015. Senest gennem forskellige aktivitetscentre i København, Østerbro bibliotek og via individuelle samtaler i Self-Compassion og Mindfulness på Østerbro. Dorte flyttede tilbage til København i august 2019 fra Houston, Texas, hvor hun bl.a. underviste via Community Education i Friendswood, på Friendswood bibliotek og på Friendswood Activity Center.

 

Derudover har Dorte undervist i mindfulness i Danmark og Bergen, Norge, og har erfaring med at arbejde med studerende, der har bekymringstanker og føler et stort stress i hverdagen. Først på Copenhagen Business Academy som studievejleder og senere ved Bergen Universitet i Norge som mindfulness- og stress reduktionslærer.

 

Dorte har også en uddannelse som MSC Teacher (Mindful-Self-Compassion lærer) fra Center for Mindful Self-Compassion, San Diego, USA - en uddannelse udvilket af Kristin Neff og Chris Germer (pionerer indenfor forskning i self-compassion). Du kan finde Kristin Neffs forskings-puplikationer her: https://self-compassion.org/the-research/

I juni 2019 blev Dorte endvidere Awakening Joy lærer. Dorte er blandt den første gruppe af Awakening Joy-lærere, der er uddannet af James Baraz, meditationslærer og forfatter af "Awakening Joy - 10 trin til lykke" og medstifter af Spirit Rock Meditation Center i Californien. I tillæg til dette fungerer Dorte også som supervisor for de ny studerende, der er ved at uddanne sig som Awakening Joy teachers hos James Baraz, Berkeley, US.

Udover at være en formidlings- og mindfulness-lærer har Dorte en 200-timers yogauddannelses fra Yoga Works, da blid yoga i ny og næ er en del af undervisningen i mindfulness.

Dorte har mange års bred erfaring som underviser. Fra 2006-2015 som adjunkt og studievejleder først på Niels Brock og dernæst Copenhagen Business Academy. Som studievejleder beskæftigede Dorte sig ofte med stress-ramte studerende, og studerende som på anden vis havde det svært.

Min vision:

..er at introducere dig for mindfulness, self-compassion og glæde, så du i højere grad vil lære at favne dig selv og andre med mere venlighed, medfølelse og forståelse. Alt i alt gøre verden til et mere hjerteligt sted, hvor vi møder hinanden med forståelse og udøver en mindre dømmende adfærd overfor hinanden.

Min Mision:
 

... er at vise dig måder at navigere i dine tanker og i svære perioder på. At lære dig at favne dig selv med mere venlighed og selvmedfølelse. At inspirere dig til at nyde livet og dvæle ved de gode oplevelser i livet, lære dig at bruge dine følelser konstruktivt, og sidst men ikke mindst hjælpe dig med at forstå og se dine tanker mere tydeligt som, hvad de er - tanker og ikke fakta.

"Our greatest strength lies in the gentleness and tenderness of our heart" ~Rumi

Hvordan?
 

Ved at introducere dig til mindfulness, meditation, glæde, venlighed og selvmedfølelses-værktøjer, som gennem daglig praksis kan hjælpe dig med at navigere i dit travle sind.

We drink a cup of Tea, but we don't know we are drinking a cup of tea. We sit with the person we love, but don't know that she is there. We walk, but we are not really walking. We are someplace else, thinking about the past or future. The horse of our habit energy is carrying us along, and we are its captive. We need to stop our horse and relcaim our liberty. We need to shine the light of mindfulness on everything we do, so the darkness of forgetfulness will dissapear"

~Thich Nhat Hanh

Denne hjemmeside er designet med hjemmesideværktøjet fra
.com
. Lav din hjemmeside i dag.
Kom i gang