Profilbillede Dorte taget at Jane 16 juni 2022.jpg

Dorte Olivarius Koustrup

Dorte er 49 år, mor til tre og er "et imødekommende, varmt og uhøjtideligt menneske, som har evnen til at gøre sine undervisninger og meditationer ukomplicerede og meget lige til"( kvindelig deltager, 43 år)

 

Dorte er en erfaren Mindfulness, Self-Compassion og Meditations-lærer. Dorte har afholdt mindfulness- og meditationskurser, individuelle samtaler, workshops og foredrag i Norge, i USA og i Danmark. Dorte flyttede tilbage til København fra Houston, Texas, i august 2019 efter en årrække i udlandet.


Dorte har en bred erfaring og har arbejdet med både kommuner, virksomheder, gymnasier, foreninger og universiteter. Pt er hendes fokus egne kurser - bl.a."Awakening Joy" og samt studerende og voksne inden og uden for arbejdsmarkedet. 

Uddannelsesmæssigt har Dorte oprindeligt en cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus, inden hun valgte at gå den mere spirituelle vej. Dorte har en MBSR uddannelse (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus Universitet i Danmark/University of Massachusetts, USA, og en uddannelse som MSC Teacher (Mindful-Self-Compassion ) fra Center for Mindful Self-Compassion, San Diego, USA - en uddannelse udviklet af Kristin Neff og Chris Germer (pionerer indenfor forskning i self-compassion). Du kan finde Kristin Neffs forskningspuplikationer her: https://self-compassion.org/the-research/

I juni 2019 blev Dorte endvidere Certificeret Awakening Joy lærer. Dorte er blandt den første gruppe af Awakening Joy-lærere, der er uddannet af James Baraz; den anerkendte meditationslærer og forfatter til "Awakening Joy - 10 Steps to Happiness" og medstifter af Spirit Rock Meditation Center i Californien. I tillæg til dette fungerer Dorte også som supervisor for de nye studerende, der er ved at uddanne sig som Awakening Joy lærere hos James Baraz, Berkeley, US.

Foruden ovenstående mindfulness-uddannelser har Dorte også en 200-timers yogauddannelses fra Yoga Works, da blid yoga i ny og næ er en del af undervisningen i mindfulness.

Dorte har mange års bred erfaring som underviser. Fra 2006-2015 som adjunkt og studievejleder først på Niels Brock og dernæst Copenhagen Business Academy. Som studievejleder beskæftigede Dorte sig ofte med stress-ramte studerende, og studerende som på anden vis havde det svært.

Dorte uddanner sig løbende og deltager i kurser og retræter i ind og udland - herunder følgende inden for de seneste år: David Treleavens kursus i "Trauma Sensitiv Mindfulness", "Advanced MSC Teacher Training" og "Fierce Self-Compassion" af Christine Brähler,"Awakening the Heart" af James Baraz, og Helen Gamborgs 3-årige energihold "Syntese".

 

Hvert år deltager Dorte på stilheds-retræter. De sidste mange år har Dortes foretrukne retræte foregået på Duegården på Mors, hvor Helen Gamborg og Erik Mikkelsen fra Vækstcenteret underviser.

Mind the Busy Mind's vision:

Dortes vision er at introducere dig for mindfulness, self-compassion og glæde, så du i højere grad vil stå stærkere i dig selv samt favne dig selv og andre med mere venlighed, medfølelse og forståelse. Alt i alt at gøre verden til et mere hjerteligt sted, hvor vi møder hinanden med forståelse og udøver en mindre dømmende adfærd overfor hinanden.

Mision:
 

Dorte hjælper dig med at favne dig selv med mere venlighed og forståelse; at omfavne hele pakken og  holde af dig selv, præcis som du er. Hun ønsker at inspirere dig til at nyde livet, finde roen og den indre glæde. 

"Our greatest strength lies in the gentleness and tenderness of our heart" ~Rumi

Hvordan?
 

Ved at introducere dig til mindfulness, meditation, healing, indre glæde og compassion-værktøjer, som gennem daglig praksis kan hjælpe dig med at navigere mere hjerteligt i dit travle sind og få et andet og mere konstruktivt og kærligt forhold til dig selv og dine tanker.

Award Friendswood Library.jpg