top of page

Glæde i Naturhuset
 

Glæden ved at være mig

Har du lyst til at kultivere den indre glæde og blive inspireret til at holde af dig selv lige som du er, så er denne dag i Naturhuset med indlagt vandretur noget for dig.

Vi mødes lørdag den 7. maj fra 10:00-14:00 i Naturhuset i Hellebæk. Her vil du vil blive præsenteret for en vekselvirkning mellem foredrag, øvelser og meditationer – alle med fokus på at træne og styrke glæden i dig og dit liv. Du vil også blive inviteret med på en kort vandretur, hvor glæden ved at være i naturen trænes.

Alt i alt kommer du til at dvæle ved de skønne og berigende ting omkring dig, og derved muligvis mærke glæden og begejstringen i dit inderste, samt hvordan naturen kan tænde op for denne. Det bliver således en dag med fokus på at kickstarte hjernen til at være på udkig efter det gode i dig selv og omkring dig, således at mere ro og robusthed kan blive en del af dit liv. Det er jo sådan at hjernen er plastisk og foranderlig, og at du derfor hele livet kan blive bedre til at få det bedste ud af det liv, du allerede har.

Praktiske informationer

Du vil blive ført igennem dagen af Eva Broby Johansen, stifter af Awake i Nature, psykolog, certificeret mindfulnesslærer, i træning som Dharmalærer og professionel natur-meditations-lærer samt at Dorte Olivarius Koustrup, stifter af Mind the Busy Mind, mindfulness-, self-compassion- og meditationslærer certificeret i at vække den indre glæde

 

Du kan læse mere om Eva og Dorte ved at flytte musen hen over deres navne oven- og nedenfor:

Dorte Olivarius Koustrup

Stifter Mind the Busy Mind

Eva Broby Johansen

Stifter Awake in Nature

Dato og klokkeslæt

Datoen følger senere

 

Hvor

Naturhaven, Gl. Skovhus

Hellebæk

Pris

495,-

 

 

Tilmelding:

Dorte@mindthebusymind.dk

 

Målgruppe:


Dagen er for alle, der har lyst til at blive inspireret til at få mere glæde i livet og indeni

Lidt om naturhaven, Gl. Skovhus:

Naturhaven ligger midt i Hammermølle Skov og ned til Pernille søen. Den kan bedst beskrives som en vild skovhave, der er lukket for offentligheden. Huset, søen, og det levende hegn danner en ramme omkring stedet, der er med at til skabe en rolig og tryg atmosfære. Haven indbyder til, at man kan komme, som man er – uanset hvordan man har det. Her er kravfrit og ingen forventninger.”

 

Du kan læse mere om naturhaven her:

bottom of page