top of page

awakening Joy og
 Compassion workshop

Dorte Olivarius Koustrup

Dato endnu ikke fastlagt

fra 10:00-16:00

Kultivering af Glæde og Velvære ved brug af Mindfulness og Compassion

- en dag med fokus på stressreduktion, velvære, ro og glæde

Awakening Joy er et internationalt anerkendt kursus, som har øget livsglæden for tusindevis af mennesker.  Kurset er baseret på James Baraz' undervisning, som tusinder har deltaget i siden 2003, og på hans bog af samme navn (Awakening Joy - 10  Steps to Happiness). Kurset er designet til at vække glæde gennem forskellige temaer, meditationer og øvelser, der træner sindet mod mere trivsel og giver dybere indsigt. 

Fra forskning ved vi, at hjernen er plastisk og foranderlig. Vi ved, at vi kan træne hjernen i at tage de gode øjeblikke ind samt i at forholde os bedre til os selv i stressende og udfordrende situationer. Vi ved også, at det øger vores velvære!

​Vi danner nemlig netværk i hjernen alt efter, hvad vi praktiserer. Når vi bekymrer os, bliver vi "bedre" til at bekymre os. Når vi slår os selv oven i hovedet, bliver vi "bedre" til dette. Hvorimod når vi øver os i at dvæle ved de behagelige øjeblikke i livet og er på udkig efter det gode omkring os; i omverden, i folk, ja, så bliver vi bedre til dette. Når vi træner at være venlige ved os selv i udfordrende situationer, bliver vi bedre til det osv.

I løbet af dagen vil vi kultivere glæde og velvære ved brug af mindfulness. Vi vil også arbejde med at møde os selv omsorgsfuldt og hjerteligt i udfordrende situationer og måske endda lære at værdsætte vores egne gode kvaliteter. Taknemmelighed vil også være på agendaen, bl.a. da flere undersøgelser viser, hvor hjælpsomt det kan være at træne denne "muskel" også.

Genetisk er vi gearet til at være på udkig efter farene omkring os. På denne workshop hjælper vi hjernen til at være på udkig efter de gode øjeblikke i livet. At få øje på det gode i verden omkring. Vi lærer at forholde os kærligt til os selv, således at der dannes nye netværk af glæde i hjernen. Alt i alt inspiration til at glasset bliver lidt mere fyldt...

Hvornår: 

Følger senere

Hvor:
København 

Pris:

DKK: 995,- pr. person
 

Underviser:

 Dorte Olivarius Koustrup. Du kan finde mere information om Dorte her

Tilmeldelse til Awakening Joy og Compassion
Workshop i Århus

 

bottom of page