awakening Joy og
 Compassion workshop

Anne Marie.webp
doko_billede.jpg

Aalborg, Marts, 2021 

Århus, May 2021

Awakening Joy er et internationalt anerkendt kursus, som har øget livsglæden for tusindevis af mennesker.  Kurset er baseret på James Baraz' undervisning, som tusinder har deltaget i siden 2003, og på hans bog af samme navn (Awakening Joy - 10  Steps to Happiness). Kurset er designet til at vække glæde gennem forskellige temaer, meditationer og øvelser, der træner sindet mod mere trivsel og giver dybere indsigt. 

I løbet af denne her workshop vil du komme til at stifte bekendskab med nogle af de ti områder, som kan øge din generelle velvære i livet.
 

Vi vil kultivere glæde og velvære ved brug af mindfulness; altså lære at se, dvæle ved og nyde de gode oplevelser og behagelig øjeblikke, når de er tilstede. Vi vil arbejde med at møde os selv omsorgsfuldt og hjerteligt i udfordrende situationer og måske endda lære at værdsætte vores egne gode kvaliteter. Taknemmelighed vil også være på agendaen, bl.a. da flere undersøgelser viser, hvor hjælpsomt det kan være at træne denne "muskel" også.

Workshoppen er baseret på “what you practice grows stronger”, samt den viden omkring hjernen og plasticitet, der i den henseende er fundet inden for neuroscience. Psykolog og forsker inden for neuroscience Rick Hanson siger “at positive oplevelser er som teflon for hjernen, og negative oplevelser som velcro”.  Dvs. for at positive oplevelser bliver registreret i hjernen, har vi brug  1) mindfulness til at bemærke oplevelserne, og 2) at dvæle/koncentrere vores opmærksomhed på de behagelige oplevelser, således at nye neurale netværk af velvære dannes i hjernen.

Genetisk er vi gearet til at være på udkig efter farene omkring os. På denne workshop hjælper vi hjernen til at være på udkig efter de gode øjeblikke i livet, og vi lærer at forholde os kærligt til os selv, således at der dannes nye netværk af glæde i hjernen. Alt i alt inspiration til at glasset bliver lidt mere fyldt...

Hvornår: 

Aalborg, Marts 2021

Aarhus, Maj 2020

Hvor:

Pris:

DKK: 850;- pr. person
 

(18.000,- for virksomheder)

Undervisere:

Anne Marie Beck og Dorte Olivarius Koustrup. Du kan finde mere information om Anne-Marie her https://www.lifeinmotion.dk/ ....  og mere information om Dorte her https://da.mindthebusymind.dk/

Tilmeldelse til Awakening Joy og Compassion
Workshop i Århus

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mind the Busy Mind by Dorte Olivarius Koustrup I E-mail: dorte@mindthebusymind.dk  I  Phone: 29 28 77 50

Address:  Strandvænget 15, 2100 København Ø, Denmark