top of page

Afslappende kropsscanning

- hvor vi sammen fylder dig op med det, du har behov for

Denne session er til dig, der trænger til lidt ekstra støtte, fred og ro i en tid, hvor andet presser på.

Måske er du anspændt, i en sorgproces, præget af angst, tungsind eller stress og savner at blive støttet, holdt af og få åbnet op for letheden og tilliden igen. 

Hvordan? 

Vi mødes en time, hvor vi sammen finder frem til det, du har et behov for lige nu. Jeg lytter til dig og dine udfordringer, guider dig ind i en afslappende liggende meditation og fylder dig op med det, du har behov for. 

En session består af en kombination af samtale, meditation og healing.

Hvad får du med?

Du vil gå herfra med mere ro i sindet og måske med en tillid til, at det hele nok skal gå. Stille og roligt vil du mærke, at du bevæger dig fra hjerne til hjerte, kommer ned i kroppen og omfavner sindet.

Erfaring?

Du kan læse mere om Dorte, hendes uddannelser og erfaring her

Udtalelser:

"Da jeg var nede i det mørkeste kemo-hul kom Dortes beroligende og tillidsfulde ord og stemme og træk mig op igen. Jeg glædede mig altid til mine møder med Dorte, fordi hun kunne noget helt specielt. Hun talte mig altid tryg, varm og fuld af tro på, at det hele nok skulle gå. Jeg er dig evigt taknemmelig for alle vores samtaler og meditationer igennem hele mit kræftforløb. TAK Dorte"

~ Linda, 50 år

"Tak. Dorte. Jeg mærkede så tydeligt, at du fyldte mig med kærlighed. Jeg var slet ikke i tvivl. Det var virkeligt dejligt"

~ kvinde, 53 år

"Dorte, sig mig healer, du mig? Jeg får det altid bedre, når jeg kommer her, og det er ikke bare meditationen, der er god for mig. Jeg mærker noget andet og mere"

~kvinde 36 år

Pris: 

kr. 950,- per session

bottom of page