top of page

Afslappende
Healing og kropsscanning

- hvor vi sammen fylder dig op med det, du har behov for

Denne session er til dig, der trænger til lidt ekstra støtte, fred og ro i en tid, hvor andet presser på.

Måske er du i en sorgproces, præget af angst, tungsind, stress eller depressioner og savner at blive støttet, holdt af og få åbnet op for letheden og tilliden igen. 

Hvordan? 

Vi mødes en time, hvor vi sammen finder frem til det, du har et behov for lige nu. Jeg lytter til dig og dine udfordringer, guider dig ind i en afslappende meditation og fylder dig op med det, du lige netop nu har behov for. 

En session består af en kombination af at blive hørt/samtale, meditation og healing.

Hvad får du med?

Du vil gå herfra med mere ro i sindet og en tillid til, at det hele nok skal gå. At du er på rette vej, og at lyset er forude. Stille og roligt vil du mærke, at du bevæger dig fra hjerne til hjerte, kommer ned i kroppen og omfavner sindet.

Erfaring?

For Dorte kommer det naturligt at komme i kontakt med kærlighedsenergien og i et samarbejde fylde dig op med det, du har behov for. Hun har denne erfaring med sig fra sin spæde start på livet og via de udfordringer, hun har mødt på sin vej. Dorte har oplevet, hvordan nærværet har hjulpet hende og andre, og bruger dette i undervisningssammenhænge - specielt når hun underviser personer, der står et svært sted i livet. Du kan læse mere om Dorte, hendes uddannelser og erfaring her

Udtalelser:

"Da jeg var nede i det mørkeste kemo-hul kom Dortes beroligende og tillidsfulde ord og stemme og træk mig op igen. Jeg glædede mig altid til mine møder med Dorte, fordi hun kunne noget helt specielt. Hun talte mig altid tryg, varm og fuld af tro på, at det hele nok skulle gå. Jeg er dig evigt taknemmelig for alle vores samtaler og meditationer igennem hele mit kræftforløb. TAK Dorte"

~ Linda, 50 år

"Tak. Dorte. Jeg mærkede så tydeligt, at du fyldte mig med kærlighed. Jeg var slet ikke i tvivl. Det var virkeligt dejligt"

~ kvinde, 53 år

"Dorte, sig mig healer, du mig? Jeg får det altid bedre, når jeg kommer her, og det er ikke bare meditationen, der er god for mig. Jeg mærker noget andet og mere"

~kvinde 36 år

Pris: 

kr. 850,- per session

Kr. 1.995-, for et "klippekort" på 3 sessioner  

(Skal bruges inden for 3 måneder)

2021-07-23 17.13.43.jpg
bottom of page