top of page
Søg
  • Forfatters billedeDorte Olivarius Koustrup

Tvivlen, der nager

Det er fredag aften. Vi har gæster på besøg. Jeg kan ikke finde ro. Ikke koncentrere mig om samtalen. Kort forinden er en e-mail tikket ind. Eva Andrea, min skrivementor, har sendt mig en editor-rapport på 10 sider. Jeg tør ikke åbne rapporten. Er bange for, at min bog "Sig mig, er det din onkel, der er død?" ikke er værd at læse. For hvorfor er det lige, jeg går rundt og tror, at jeg pludselig kan skrive bøger? Jeg ryster ved tanken om at åbne rapporten. Men går alligevel lidt afsides og åbner pdf.filen og læser de første linjer: "Jeg vender åndeløst den sidste side i bogen, og mit hjerte bliver stille. Sikken en vidunderlig læseoplevelse. Du har taget mig fra den dybeste smerte til lyset, healingen og kærlighedens favntag. Jeg har grædt og smilet med dig, følt livskraften og mildheden strømme mellem ordene og under linjerne. Jeg har genkendt kærlighedens og nærværets kraft, oplevet hvordan du giver det ordløse stemme - og blidt viser den lysende vej gennem frygten og smerten. Din sårbarhed og gennemsigtighed har ladet mig genkende min egen menneskelighed, så den er blevet favnet i en endnu større ømhed. Wauv!" ~ Eva Andrea Jeg læser det igen og igen. Smiler og bliver kortvarig glad og lettet. Tør dog ikke læse videre. De resterende 9 sider må vente. Jeg går tilbage til bordet, er stille og efter lidt tid fortæller jeg det til vores gæster. De er begejstrede på mine vegne. Synes det er sejt. Det synes jeg ikke selv. Tanker om at være for meget, for sårbar og sådan dele ud af mit liv dukker op. Yderligere tror jeg ikke rigtig på Eva Andreas ord og finder på alle mulige undskyldninger for, at hendes ord ikke er sande. Der går mange uger, hvor jeg ikke kigger på bogen. Jeg mærker et ubehag bare ved tanken. For hvad nu, hvis det ikke er sandt... Jeg har en tid hos min åndedræts-terapeut, som er helt fantastisk. Jeg fortæller ham om min frygt for, at hun ikke taler sandt; at bogen slet ikke er så god, som hun skriver. Han er rummende og kærlig og får mig på besynderlig vis - under sessionen - til både at se mig selv til en bogreception i Danmark og i USA. Jeg går derfra med en enorm ro, smilende, lettet og med tilliden ved min side. Tilliden til at bogen kommer til at røre og hjælpe mange andre på deres vej gennem livet, samt at den selvfølgelig skal ud i verden! Tvivlen kommer dog stadig på besøg i ny og næ. Men tilliden forplanter sig mere og mere, da jeg i min hverdag oftere og oftere inviterer tilliden ind. Jeg lægger ofte hånden på hjertet og siger "Må jeg ha' tillid til, at jeg er på rette vej", hvilket hjælper mig med at fokusere på muligheder istedet for begrænsninger. Yderligere inviterer jeg ofte - i mine meditationer - tilliden ind. Tilliden til at det hele løser sig. At det hele nok skal gå. At jeg er på rette vej, samt at jeg er god nok, præcis som jeg er. Hvis du også oplever, at tvivlen i ny og næ kommer og besøger dig, og kunne have behov for mere tillid i dit liv, kan du eventuelt prøve meditationen "Tillid", som jeg har indsat nedenfor, eller alternativt finde en beroligende sætning, du kan sige til dig selv, når tvivlen opstår. Måske har du også behov for at vide, at du er på rette vej, eller at høre det hele nok skal gå. På kurset "Awakening Joy - mere glæde, færre bekymringer", som igen afholdes i Lyngby med kursusstart: torsdag den 3. marts, 2022 fra 17:00-19:00, kommer vi også ind på tillid. Da julen står for døren, kan du ved tilmelding inden den 24/12 få 10% rabat - kr. 4495,- for 10 sessioner. Kommende arrangementer


Awakening Joy - mere glæde, færre bekymringer” starter torsdag den 3. marts, 2022, fra 17:00-19:00 - 10% rabat ved tilmelding inden den 24/12 - Tidligere kursister siger: "Kurset føles selvkærligt - som en gave til mig selv" "November måned plejer at være en svær måned for mig at komme igennem, men i år har jeg været glad i november takket være kurset" "Dejlig atmosfære og kompetente undervisere, som er meget omsorgsfulde og udstråler den venlighed, de taler om" Du kan læse mere om kurset her: https://da.mindthebusymind.dk/awakening-joy De fire hjerteåbnere


Har du lyst til at leve et liv med mere ro, venlighed, kærlighed og glæde?​

I løbet af fire torsdage i januar måned (fra 17-18) inviterer jeg dig til at deltage i et online meditationsfællesskab, hvor vi stifter bekendskab med de fire hjerteåbnere. Du kan læse mere her: https://da.mindthebusymind.dk/de-fire-hjerte%C3%A5bnere


Gave til dig

Tillid


74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page